Sudură

Servicii sudură inox, oțel negru și aluminiu

Procesul de sudare este unul care îmbină permanent două sau mai multe elemente de tip metal solid pentru a fi unite formând un ansamblu unitar.
Cele mai folosite procedee de sudure în industrie sunt cele cu ELECTROD ÎNVELIT, MIG-MAG și TIG-WIG. În urmă procedurii de sudare, întodeauna cordonul format trebuie să fie mai rezistent decât materialul de baza iar în cazul testării la tracțiune, piesă trebuie să cedeze în altă parte și nu la sudură.
Acest proces practic este de nelipsit și de neînlocuit în majoritatea domeniilor de activitate, folosindu-se de la sudură de mase plastice până la sudură de oțel. Deoarece această meserie nu se mai preda în școli profesionale și pentru că această meserie este foarte apreciată mai ales în vestul europei, există o nevoie mare și totodată o lipsa mare de meseriași în acest domeniu.

Technic Steel oferă servicii de sudură fină, de înalta calitate. Folosind în mod special procedeul de sudare TIG-WIG, dar și MIG-MAG sau cu electrod, reușim să acoperim principalele procedee de sudare a metalului. Pe lângă acestea dispunem și de un utilaj de sudare în puncte pentru table de până la 4 mm grosime.
Sudura1
Sudorii noștri sunt calificați, dispunând și de training în domeniul sudării în străînătate. Datorită lor și al aparaturii de ultimă generație, de curând achiziționată putem oferi servicii de sudură la cele mai ridicate standarde.