Proiecte speciale

În contextul evoluțiilor geopolitice și a diversificării amenințărilor la adresa securității naționale, cererea pentru autovehicule si utilaje militare echipate cu ansambluri blindate este în creștere constantă.

Autovehiculele militare trebuie să ofere protecție împotriva proiectilelor, exploziilor și altor amenințări, motiv pentru care ansamblele blindate reprezintă un element esențial pentru aceste vehicule.

Industria productiei de ansamble blindate are un numar restrains de producatori la ora acutala. De asemenea, in Romania, in urma analizelor facute, blindajele se importa si nu se produc, asigurandu-se doar asamblarea acestora.

In acest context suntem interesati sa diversificam gama de produse a societatii noastre, si sa intram in aceasta piata.

Capacități Planificate:

Inginerie Avansată 

Echipa noastră de ingineri experimentați este pregătită să colaboreze cu clienții pentru a dezvolta și adapta soluții tehnice personalizate, conform cu cele mai exigente cerințe militare.

Tehnologie de Vârf

Avem acces la echipamente de producție de ultimă generație și tehnologii inovatoare, pregătite să fie implementate pentru a realiza ansambluri blindate complexe, cu precizie și eficiență sporită.

Control Riguros al Calității

Ne-am angajat să respectăm cele mai stricte standarde de calitate și siguranță în fiecare etapă a procesului de producție, pentru a ne asigura că fiecare ansamblu livrat este fiabil și conform cu specificațiile.

Materiale speciale

ARMOX

ARMOX

BISALLOY

BISALLOY

MARS

MARS

MIILUX

MIILUX

QUARDIAN

QUARDIAN

RAMOR

RAMOR

SWEBOR

SWEBOR

TRUSHIELD

TRUSHIELD

STRENX

STRENX

HARDOX

HARDOX

Societatea noastra a facut în mod constant noi investiții pentru a ne extinde și a crește capacitățile de producție pentru a fabrica cele mai complexe produse mecanice pentru aplicații diferite.
De la proiectarea prototipului până la producția de serie și livrarea finală, TECHNIC STEEL oferă expertiza sa pentru a-și asista clienții în timpul dezvoltării unor proiecte complexe care implică materiale specializate, utilizand inclusiv oțeluri de calitate specială, cum ar fi table de înaltă rezistență și armătură.

TECHNIC STEEL și-a dezvoltat competențe și a stabilit o o gama variata de client, inclusiv la nivel European prin urmatoarele servicii:

Concepție și industrializare (Instrumente CAD: Solidworks)

Tăiere și îndoire

Sudarea otelurilor speciale

Prelucrare

Asamblare si montare

Vopsele și acoperiri