Debitare

Servicii debitare cu plasmă oțel negru și oțel inoxidabil

Debitarea este operațiunea tehnologia ce se definește prin desprinderea parțială a unei părți dintr-un material, în scopul prelucrării acesteia. Procesul acesta se face cu ajutorul unei mașinării coorndonata de mâna omului și poate ajunge până la a fi coordonată in sistem numeric(CNC) de un utilaj.
Debitarea cu jet de plasmă este potrivită pentru orice tip de tablă sau țeavă, putând debita grosimi între 1mm și 80 mm. Tăierea este rapidă și formează deformații mult mai mici decât la tăierea oxigaz. De asemenea, marele avantaj în raport cu tăierea cu oxigaz este faptul că jetul de plasmă taie și materiale neferoase.
 Datorită technologiilor noi apărute, debitarea cu jet de plasmă este într-o continuă dezvoltare.  Piață reflectă acest lucru datorită cererii ridicate a serviciilor de debitare cu jet de plasmă.

Technic Steel oferă servicii de debitare cu jet de plasmă confom nevoilor clientului. 

Debităm o varietate mare de repere de serie, în cantități industriale, dar și repere individuale, că decor pentru diferite spații.

Debitare
Echipa noastră, folosind aparatură de ultimă generație precum sursă de plasmă Hypertherm XPR 300 împreună cu mașina CNC Eckert Jantar, oferă tăiere pentru coli de tablă din oțel negru sau oțel inoxidabil cu rapiditate, precizie și cost scăzut dar și a țevilor rotunde datorită dispozitivului de tăiere a țevilor disponibil pe acest utilaj.

Vizitați site-ul nostru dedicat debitării cu plasmă