Proiectare

Servicii consultanță și proiectare 2D si 3D

Proiectarea este fundamentul pe care se clădește orice proiect. O proiectare corectă ne asigura o execuție profesională și în același timp da posibilitatea clientului să viziualizeze și să cunoască detaliile produsului final înainte că el să fie confecționat.
Proiectarea 2D și 3D sunt intermediul prin care  ideile oamenilor sunt transformate în realitate. Folosim proiectarea 3d în mod special pentru a ajută clientul să vizualizeze și să înțeleagă produsul final mult mai repede și mai ușor. Fiecare proiect/sistem conceput de noi este proiectat în prima faza în format tridimensional(3D), iar după finalizarea detaliilor de design/functionlitate, acesta este transpus în format 2D, format necesar pentru prelucrea pieselor/ansamblelor.
Începuturile proiectării se făceau pe o foaie cu diferite iinstrumente ajutătoare care facilitau crearea unui produs dorit de către mâna omului. De-a lungul timpului proiectarea s-a  digitalizat în proporție de 100%. Că urmare a digitalizarii proiectarea a ajuns la un nivel de complexitate foarte mare, asfel că atât în industrie, dar nu numai, la ora actuală se reușesc prototipari și invenții de neimaginat în urmă cu câțiva ani. Pentru că posibilitățile de proiectare sunt foarte mari  domeniul acesta a ajuns să fie folosit în mai toate domaniile de creație. Acest aspect se poate vedea din numărul mare de căutări pentru proiectare 2D și 3D.
Technic  Steel oferă servicii de consultanță și proiectare 2D și 3D după nevoile clientului în domeniul constructilor metalice, concepând inclusiv sisteme noi din dorința de a găși soluții în acesta industrie. Lucrăm cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și necesitățile lor încă de la începutul fiecărui  proiect. Proiectele Technic Steel sunt realizate 2D și 3D cu ajutorul  programului SolidWorks, care reduce timpul de proiectare și face că modificările să fie posibile într-un timp scurt.  
Proiectare 2D si 3D

Inginerii noștrii, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiență, va vor da cele mai bune sfaturi ,idei și soluții pentru a se finaliza produsul la cel mai înalt standard , dar și la un preț convenabil.